Projelerimiz



Proje Proje Adı Proje Sahibi Durumu
Tübitak Projeleri Nar Kabuğundan Nikel Nanopartüküllerin Sentezi ve Atık Sulardan Cr (VI) Adsorpsiyonu (Bütçe: 9.000,00 TL) DOÇ. DR. KADRİYE ÖZLEM SAYGI Devam Ediyor
Tübitak Projeleri TÜBİTAK 2209-A "Atık Bitkilerden Gümüş Nanopartikül Sentezi ve Sulardan Metilen Mavisi Boyarmadde Giderimi" (Bütçe: 6.000,00 TL) DOÇ. DR. KADRİYE ÖZLEM SAYGI Bitti
BAP Projeleri Aşçılık Programı Endüstriyel Ekmek Üretim Entegre Sistemi (Bütçe: 3.763.516,00 TL) / (22.06.2023-21.06.2024) DR. ÖĞR. ÜYESİ SELİM ÇAKAR Bitti
BAP Projeleri Aşçılık Programı Endüstriyel Ekmek Üretim Entegre Sistemi (Bütçe:3.763.516,00 TL) / (22.06.2023-21.06.2024) ÖĞR. GÖR. ERCAN POLAT Bitti
BAP Projeleri Aşçılık Programı Endüstriyel Ekmek Üretim Entegre Sistemi (Bütçe:3.763.516,00 TL) / (22.06.2023-21.06.2024) ÖĞR. GÖR. SİNAN KESKİN Bitti
BAP Projeleri Aşçılık Programı Endüstriyel Ekmek Üretim Entegre Sistemi (Bütçe:3.763.516,00 TL) / (22.06.2023-21.06.2024) ÖĞR. GÖR. SEVİM ZEYNEP BEKLER Bitti
BAP Projeleri Fenolik Bileşikten Kimyasal Yöntemle Gümüş Nanopartikül Sentezlemesi (10.04.2023-09.04.2024) (Bütçe: 59.681,45) DOÇ. DR. KADRİYE ÖZLEM SAYGI Bitti
BAP Projeleri Geleceğin Akıllı Şebekelerinde Talep Tarafı için Enerji Yönetim Sistemi (11.04.2021-25.07.2022) ÖĞR. GÖR. DR. ABDULKADİR GÖZÜOĞLU Bitti
BAP Projeleri Tasarım Bölümü Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim (CAD-CAM) Laboratuvarının Kurulması DR. ÖĞR. ÜYESİ LÜTFULLAH DAĞKURS Bitti
BAP Projeleri Tokat Gastronomi Ürünleri Atölyesi Geliştirme Projesi (Bütçe: 380.858,00 TL) (08.09.2022 - 27.03.2023) ÖĞR. GÖR. SİNAN KESKİN Bitti
BAP Projeleri Tokat Gastronomi Ürünleri Atölyesi Geliştirme Projesi (Bütçe: 380.858,00 TL) (08.09.2022 - 27.03.2023) ÖĞR. GÖR. SEVİM ZEYNEP BEKLER Bitti
BAP Projeleri Tokat Gastronomi Ürünleri Atölyesi Geliştirme Projesi (Bütçe: 380.858,00 TL) (08.09.2022 - 27.03.2023) ÖĞR. GÖR. ERCAN POLAT Bitti
BAP Projeleri Yapay Zekâ ve Uç Bilgi İşleme Kullanan IoT Destekli Elektrikli Araç Şarj Ağlarında İleri Düzey Gerçek Zamanlı Kullanıcı Davranışı Analizi (Proje Bütçesi: 59.961,81 TL / 08.11.2024-07.11.2025 Devam Ediyor) ÖĞR. GÖR. DR. ABDULKADİR GÖZÜOĞLU Devam Ediyor
BAP Projeleri Yöresel Gastronomi Ürünlerinin Modernizasyonu ve Ürün Geliştirme (Proje Bütçesi: 998.515,20 TL) / (22.02.2024-Devam Ediyor) DR. ÖĞR. ÜYESİ SELİM ÇAKAR Devam Ediyor
BAP Projeleri Yöresel Gastronomi Ürünlerinin Modernizasyonu ve Ürün Geliştirme (Proje Bütçesi: 998.515,20 TL) / (22.02.2024-Devam Ediyor) ÖĞR. GÖR. ERCAN POLAT Devam Ediyor
BAP Projeleri Yöresel Gastronomi Ürünlerinin Modernizasyonu ve Ürün Geliştirme (Proje Bütçesi: 998.515,20 TL) / (22.02.2024-Devam Ediyor) ÖĞR. GÖR. SİNAN KESKİN Devam Ediyor
BAP Projeleri Yöresel Gastronomi Ürünlerinin Modernizasyonu ve Ürün Geliştirme (Proje Bütçesi: 998.515,20 TL) / (22.02.2024-Devam Ediyor) ÖĞR. GÖR. SEVİM ZEYNEP BEKLER Devam Ediyor
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tokat Meslek Yüksekokulu, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60150, Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.