• Anket

16 Haziran 2021 Çarşamba

•  16 Haziran 2021 Çarşamba

Sağlık Bilimleri Fakültesi  Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ARAS'ın Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerine İnternet ortamında (Online) "Üniversite Öğrencilerinin 'Lider' Kavramına İlişkin Metaforik Algıları (Metaphoric Perceptions of University Students on the Concept of 'Leader')" konulu anket çalışması üniversitemiz etik kurulundan geçmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ARAS'ın yapmak istediği uygulama ve kullanacağı veri araçları uygun görülmüş olup, söz konusu uygulamanın daha sağlıklı yapılabilmesi için aşağıda belirtilen linke öğrencilerimiz erişim yaparak katılabilirler.

Erişim Linki:

https://docs.google.com/forms/d/19QkqwHkz_jDy0EmMchwCN8yK1jByu3_73xvBmaQtE8 k/viewform?edit_requested=true#responses