Yaz Okulu Başvuruları

Yaz Okulu Başvuruları

•  13 Temmuz 2021 Salı

Yaz Okulu Başvuruları ONLİNE yapılacaktır.

Yaz okulu eğitiminin uzaktan veya örgün yapılacağı hususu YÖK kararına göre belirlenecektir.

2020-2021 Yaz Okulu Akademik Takvimi

Ön Kayıt

12-16 Temmuz 2021

Açılan Açılmayan Derslerin Belirlenmesi ve Ders Ekle Bırak, Ders Kayıtlarının Sonuçlandırılması , Yaz Okulu Ücretlerinin Yatırılması

26-30 Temmuz 2021

Yaz Okulu Ders Dönemi

02 Ağustos - 11 Eylül 2021

Sınavlar

13-15 Eylül 2021

Yaz Okulu Sınav Sonuçlarının Ders Sorumlularınca İnternet Üzerinden Sisteme Girilmesi

13-17 Eylül 2021

Tek Ders Sınavı(Yaz Okulu Sınav Sonuçlarına Göre Tek Dersi Kalan Öğrenciler İçin)

22 Eylül 2021

Yaz okulu eğitim öğretim süresine cumartesi günleri de dahildir.

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ

1. Öğrenci Bilgi Sisteminden ders seçimi sonrası yaz okulu ücretini Ziraat Bankasına yatırmaları gerekmektedir. Öğrenciler yaz okulu ücretini Ziraat Bankası ATM'lerinde Kartsız İşlemler Menüsünden ve İnternet Bankacılığı üzerinden Okul numaraları ile yatırabilirler.

2. DERS KAYIT GÖRSELİ

DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ

1. Diğer Üniversitelerden gelip Üniversitemizde Yaz Okulu'ndan ders alacak öğrenciler Yaz okulu başvurularını ONLİNE olarak yapacaklar. ONLİNE BAŞVURU

2. Başvurusu onaylanan öğrenciler sistem üzerinden veya mail adreslerine gelen öğrenci numarası ve şifreleri ile Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapacaklar

3. Öğrenci Bilgi Sisteminden ders seçimi sonrası yaz okulu ücretini Ziraat Bankasına yatırmaları gerekmektedir. Öğrenciler yaz okulu ücretini Ziraat Bankası ATM'lerinde Kartsız İşlemler Menüsünden ve İnternet Bankacılığı üzerinden Okul numaraları ile yatırabilirler.

4. BAŞVURU EKRANI GÖRSELİ

5. DERS KAYIT GÖRSELİ

2020-2021 Yaz Okulu Döneminde Açılması Düşünülen Dersler

Yaz Okulu Yönergesi

ÖĞRENCİ KATKI PAYI / ÖĞRENİM ÜCRETİ NASIL YATIRILIR?

2020 - 2021 YAZ OKULU ÖĞRETİM ÜCRETLERİ

Yaz Okulu İle İlgili Diğer Hususlar

Üniversitemiz “Yaz Dönemi Eğitim Öğretim Yönetmeliği” gereğince öğrencilerimiz yaz okulunda toplam 16 AKTS veya 12 krediyi aşmamak üzere en fazla 4 ders alabilirler. Öğrencilerimiz, dersleri akademik birimlerinden onay almak şartı ile üniversitemizin diğer Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarından veya diğer Yükseköğretim Kurumlarından alabilirler.