YÜZ YÜZE EĞİTİMİN İPTALİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

•  26 Şubat 2021 Cuma

Üniversitemiz Senatosunun 03.02.2021 tarihli 02. Oturum 02 nolu kararı doğrultusunda, 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz programlarında yüz yüze eğitim yöntemi ile işlenecek dersler ile ilgili Meslek Yüksekokulumuz Web sayfasında yapılan duyuruya ilişkin, İlimizde covid-19 vaka sayılarındaki son günlerde  meydana gelen artış göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; Meslek Yüksekokulumuz programlarında tüm derslerin Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden (online) çevrimiçi yapılmasına, bu süreç zarfında yüz yüze eğitime katılamayacak öğrencilere tanınan kayıt dondurma hakkından yararlanarak başvuruda bulunan öğrencilerin kayıt dondurma başvuru iptali talep etmeleri halinde ders kaydı yaptırabilmelerine ve kararın ilgili yerlere bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.